Podpora pre žiakov prvého ročníka gymnázia

V utorok 14. decembra 2021 v slávnostnej sieni gymnázia Obec Báčsky Petrovec odovzdala darčekové poukazy žiakom prvého ročníka Gymnázia Jána Kollára v Báčskom Petrovci.

Začiatok školy je udalosť plná emócií, je to začiatok nového životného obdobia, ktorý zostáva v pamäti po celý život. Rodičia sa vždy snažia, aby bola táto udalosť pre ich deti čo krajšia, hoci je to neraz veľký výdavok pre rodinný rozpočet. Preto Obec Báčsky Petrovec vyšla v ústrety rodičom, ktorých deti začali navštevovať prvý ročník gymnázia tým, že vyčlenila určité prostriedky z rozpočtu obce a pre nich pripravila darčekové poukazy pre športovú vystroj a peňažnú pomoc v hodnote 7000 dinárov. Pri tejto príležitosti odovzdaných bolo 76 darčekových poukazov a peňažné prostriedky boli pridelené novembri.

Darčekové poukazy riaditeľke gymnázia Jarmile Vrbovskej odovzdala predsedníčka obce Jasna Šprochová spolu s predsedom zhromaždenia obce Dr. Jánom Jovankovičom, podpredsedníčkou NRSNM Dr. Tatianu Vujačićovou a členom obecnej rady Michalom Hatalom.

o2

 

o3

o4

o1